Frankering af breve har aldrig været så nemt og favorabelt som med en løsning fra et frankeringsfirma

Med de varslede stigninger på frimærkefrankerede postbreve, kan din virksomhed opnå besparelser, ved at skyde penge i en frankeringsmaskine fra et frankeringsfirma. Et brev der er frimærkefrankeret vil fra og med april 2011 beløbe sig til 8,00 kroner, mens et maskinfrankeret brev kun vil koste 6,50 kr. Et køb af en maskine til frankering , http://danastar.dk/mere_info/frankering, vil derfor tjene sig selv ind igen lynhurtigt. En undersøgelse fra Post Danmark påviser, at et frankeret brev giver et seriøst og professionelt indtryk. Med en frankeringsmaskine fra et frankeringsfirma, kan jeres frankering gøres lynhurtigt, let samt frem for alt med lave omkostninger. Som en ekstra fordel giver du virksomhedens postbreve et særligt professionelt udtryk, og I kan annoncere for virksomheden ved at trykke logo på konvolutten.

Vi imødekommer alle behov i forhold til frankeringsløsninger og her finder du markedets allerbedste maskiner. Vi er specialister inden for postsystemer fra Frama , http://danastar.dk/frama/, , som lægger stor vægt på nonstop udvikling af sine produkter, hvilket medvirker til, at vi altid tilbyder de allerbedste og nyeste løsninger indenfor frankering. Frankeringsmaskiner er kendte for maskinernes solide design samt pålidelighed, da vi ikke vil gå på kompromis kvaliteten hos et frankeringsfirma. Glade kunder er en hjertesag for os hos et frankeringsfirma. Af den grund kan altid være sikker på, at du og din forretning får den optimale frankeringsløsning med et frankeringsfirma.

Her hos et frankeringsfirma sætter vi en ære i, at alle kunder får et produkt, som de er glade for. Heldigvis påpeger utallige undersøgelser foretaget af uafhængige instanser, at vi er urokkelige i toppen, når det kommer til kundernes tilfredshed med vores frankeringsløsninger.

Påsætning af porto skal ikke partout udgøre en træls og tidtagende faktor for din virksomhed. Med en løsning fra Frama, kan du opnå besparelser og frigøre mandetimer.