For erhvervsdrivende er en professionel lønservice ikke til at leve uden

Som ejerinde af ens eget forretningsforetagende, er det virkelig vigtigt at have god lønservice - http://www.dkls.dk, . Jeg har lige gået i luften med mit eget selskab med en del hyrede. Men faktisk har jeg forbindelse til den bedste samarbejdspartner. Dette er nogle professionelle folk som tilbyder lønservice, og derudover varetager forvaltning af løn, diverse tidsopgaver, planer, produktion foruden personale. Det er generelt kompetente og motiverende ansatte, som passer min virksomheds lønservice samt de øvrige ydelser.

Ud over at klare min og partnerens lønservice, klarer vores partner også alt, der har at gøre med vores registrering af tid. Det betyder, at de anmærker samtlige funktioner i relation til sygefravær, flex, overarbejde, forhandlinger samt rapportering. Vi har endnu mest behov og brug for mest helt almindelig lønservice, idet jeg alene har ansat en håndfuld fastansatte. Men altså på den tid firmaet har vokset sig enormt, er det i den grad overdrevet praktisk, at hver ansatte alene kan logge sig ind i systemet og derfra taste sit fravær samt tjekke lønudbetalinger, feriedage mm. Af denne grund er jeg yderst lykkelig for vores hjælpende hånd i relation til lønservice, p.g.a. at jeg personligt kan se kæmpe fremtidsudsigter såvel pt. samt fremover.

Indtil videre er jeg med garanti glad for mit valg, uanset at vi blot har kendt dette firma i et mindre tidsinterval. Egentlig kan jeg blot bedømme, at her er der tale om lønservice med rigtig høj kaliber. Jeg eller de ansatte behøver slet ikke være bange for hvorvidt de anstrengende, organisatoriske byrder føres ud i livet. Hvis der er et eller andet, vi ikke er sikre på, så giver de os foruden lønservice ydermere brillant god briefing.