Find al børnetøj via nettet

P.T. er situationen på denne måde: Undertegnede er højgravid og begejstret over sødt børnetøj til nyfødte.

Min mand er også rigtig glad. I fem måneder havde vi prøvet at blive gravide, og så en dag skete det langt om længe. Forleden dag blev jeg scannet, og vi skal have en lille pige. Det havde jeg faktisk også gættet på. I morgen eftermiddag tager vi ud for at se på børnetøj og en masse andre ting til den lille nye pige, så vi er forberedte, til den dag hun kommer. Musen skal bare forkæles med en masse børnetøj, der er yndigt.

Jeg elsker alt børnetøj! Egentlig er jeg en anelse bange for, jeg kommer til at bruge for mange gysser på tøjet. Min mand ville blive ret utilfreds over det, da vi kun har sparet et bestemt beløb sammen til babyting. Til trods for det, mener jeg, at han selv køber lidt for mange skjorter, og det er unødvendigt, for de ligner jo alle sammen hinanden. Børnetøj er meget vigtigere end hans skjorter er, fordi vores baby jo hurtigt kommer til at vokse ud af de mindste sparkedragter og har brug for flere styks.

Dette har du sikkert også prøvet: Min mormor kom forbi i fredags for at forære mig noget af mit gamle børnetøj, men det vil jeg bestemt ikke have, at min pige skal have. Hun skal bruge noget nyt børnetøj, og du kan tro, jeg glæder mig til at shoppe det. Men det gør min mand ikke. Han vil tværtimod ikke med, af den grund har jeg fået ham til at skaffe meget andet end børnetøj som f.eks. en vugge, sutter og bleer. Det er jo ting, man SKAL have – andenpladsen tilfalder så åbenbart en masse billigt børnetøj.