Et uroligt barn får hjælp til sin konentration ved at bruge motorik legetøj fra f.eks. Tangle

Min søde perleveninde har et uroligt barn. Theodor har svært ved at koncentrere sig, og hun er bange for, at han udvikler ADHD. Hun beretter hyppigt om alle hendes udfordringer og de bekymringer, som hun går rundt med. Derfor har jeg søgt lidt på internettet for at se, om jeg kunne falde over noget, som kan hjælpe hende. Jeg overvejede i første omgang en forkælelsesgave til hende, men så spottede jeg en website, hvor en skrev, hvordan hun havde stor udbytte af at tilbyde sin dreng motorik legetøj fra et fabrikant, der hedder Tangle. Bloggeren forklarede, at hendes skolebarn havde let ADHD var et uroligt barn i skolen og havde problemer med at koncentrere sig. Men ved hjælp af Tangle motorik legetøj som for eksempel indlæringsværktøj og bolde, kan han idag nemmere stresse af og lukke støjen i skolen ude. Det lader til at være noget min hjerteveninde og gutten må få glæde af.

Jeg søgte lidt ekstra og fandt en website, hvor de skriver, at Tangle er en af de bedste producenter af motorik legetøj, og at fysioterapeuter og læger slår et slag for det, i så fald man har et uroligt barn. Et uroligt barn har enorm glæde af at anvende hænderne aktivt imens de for eksempel går i skole og er nødt til at koncentrere sig om folkeskolelæreren. Et motorik legetøj tempererer ganske enkelt ungens urolighed og rastløshed og fremmer også barnets almene individuation. Jeg kunne da tænke mig en selv. Jeg er godt nok ikke urolig, men jeg mangler fordybelse til de sene foredrag.