Et afdød medlem af familien var opvpkset med en dybfølt passion for de efterspurgte plus hegn…

Jeg mindes hyppigt dé ualmindeligt mange gange jeg tog med min onkel i de butikker, hvor de solgte eks. et honningfarvet pergo gulv & et termotag, eller de innovative plushegn, som adskillige synes er en kløgtig investering, eller et særligt slags huntonit , traekoeb24.dk/catalog/huntonit.php, gulv, eller trapezplader , traekoeb24.dk/catalog/trapezplader.php, . Han var kæmpe fortaler for at tilbringe utallige timer i disse typer af centre. Jeg on the other hand, kunne komme i tanke om adskillige andre ting, jeg hellere ville bruge min tid på. Men så alligevel kunne jeg lide at bruge tid sammen med ham. Han & jeg kunne drøfte de aller mest forskellige problemstillinger, og dét nød jeg meget. Han var en lidenskabelig handymand, & han holdte derfor af at udvide sin vidensbank, og shoppe efter et nyt slags pergo gulv eller et termotag til vores terrasse, eller også var han opslugt af et plus hegn , traekoeb24.dk/catalog/plus-hegn.php, til gårhaven, eller udforskede markedet for trapezplader, mens han også lige undersøgte holdbarheden på gule huntonit brædder.

Jeg spenderede en afsindig stor del af min barndomsår i selskab med ham i byggemarkeder. Og af den årsag er dét dét, jeg husker med størst detaljerigdom fra min tid som klejn rolling. Jeg har længere tid spekuleret på, af hvilken grund, at han ik tjente sine penge på sin interesse. Han kunne for eksempel have købt sin egen forretning med videresalg af eksempelvis et nyt pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit plader, eller trapezplader. Men retfærdigvis skal det ytres, at han var glad for sit arbejde i B&W, samtidig med at han holdte meget af alle sine projekter. Jeg er ik i tvivl om, at han følte en kolossal rus af lykke, såfremt, at han arbejde på disse gør det selv projekter. Han var en rar fyr, & således havde vi også så utallige fantastiske hygge stunder. Det er selvom, at jeg ej interesserede mig for f.eks. en ny slags pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit gulv brædder eller trapezplader. ik ville være det foruden…