Er I du ikke også vilde med sminke, kostumer, masker og parykker?

Lad mig gøre det klart med det samme. Moi har stor morskab med at more mig med med masker » http://dramashop.dk/maske/category/venetianske-masker-fra-italien-73/,, parykker » http://dramashop.dk/parykker/category/parykker-75/,, kostumer og sminke » http://dramashop.dk/category/sminke-grimas-115/,.

Moi har nogle venner der er helt enige & som ofte kreerer deres kostumer og bruger penge på smukke masker og opfrisker videre på dem. Især 1 sød veninde er ganske begejstret for altnærmest alt når det kommer til kostumer, sminke, masker og parykker & hun og jeg har været af sted til billigt salg af parykker og kostumer, når det kongelige teater åbner til udsalg. Cats seneste indkøb af masker har hun tillige scoret på et salg, og maskerne pynter nu tøsens reol.

Undertegnede vurderer at masker, kostumer, parykker og sminkeer skide sjovt. Masker og parykker giver nemlig et super sjovt karaktertræk. Eksempelvis her til nytår, hvor Stig og Kristine, som næsten altid møder i chinos og t-shirt hvis vi fejrer stor rund fødselsdagsfest, helt og aldeles tog fusen på mig og troppede op i smoking og strukkjole inklusive pyntede masker + sminke (for dem begge! – han rundede det af med de smukkeste smokey eyes). Virkelig gennemført. Jeg og min roomie ankom i overdrevne dyre kostumer og vilde prangende parykker. Det blev et brag af en fest.

Min husbond virker trist nok ikk helt så ivrig for masker, parykker, kostumer og sminke. Frederik desværre for ham født to dage før fastelavn, så selvfølgelig er hans tarvelige kæreste straks i gang med at finde ud af, metoder til at få ham til ham til at jeg og ham inviterer til et fødselsdagsfest med fastelavnstema, hvor de venner som har lyst må dresse up med masker, sminke, kostumer og parykker.