Er du ubesluttet om dit fremtidige studie? – Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus giver en god start

Har du lyst til gennemføre en Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn?

Måske ved du allerede, hvad du har lyst til at være. Det kan tænkes, at du drømmer om at blive sygeplejerske, pædagog eller politibetjent, eller måske går du i stedet efter en samfundsvidenskabelig uddannelse på Odense Universitet.

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du tumler med, er jeg overbevist om, at Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu skal jeg studere til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at skal starte på drømmestudiet.

Ved du ikk, hvad du helst vil arbejde med senere i livet? Det havde jeg heller ikke tjek på, da jeg blev færdig med folkeskolen. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver adgang til ekstra tid til at komme på rette spor. Den er bred og anvendelig.

Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus – Opfyld drømmen

Bliver du færdig med skolen til foråret, og drømmer du om at have en HF med mange fag at vælge imellem? Såfremt du studerer din HF på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, så kan du vælge den til lige nøjagtig den retning, som du vil ind på! Jeg er glad for den beslutning.

Ved siden af den almindelige hf , hvor du kan vælge valgfag på a, b & c niveau, tilbyder Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn endvidere linjer så som: Pædagoglinjen, Sproglig HF, politilinjen & naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er linjerne skræddersyede til at forberede dig til drømmeuddannelsen.

Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus adgangskrav

Ønsker du at læse en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først opfylde en ordentlig omgang adgangskrav. Går du ud af 10. klasse til forår, skal underviserne beslutte, om du er klar til at tage en hf. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på Hf’en hos Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn. Det skulle jeg ikke så slemt, som det lyder.

Er det længere end et år siden, at du er gået ud af 9. klasse? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn så ser på dine faglige og personlige kvalifikationer.

Det er besværdet værd at komme ind på Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense