En påhængsmotor til speed-både er for øjeblikket fantastisk dyre!

Den skønneste kammerat er sin egen chef, og jeg overvejer, hvorvidt jeg vil følge i hans fordspor. Han har sin egen virksomhed, & afsætter udstyr til joller, såsom for eksempel redningsveste. Lige for tiden er afsætningen af en ny påhængsmotor , www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer, i enorm stigning. Vi alle har set ham arbejde hårdt, så jeg anerkender, hvor meget dét gør krav på at være sin egen chef. Når et dagligdagsliv kan karakteriseres ved den frit stillede livsform, er der ej et klart skel mellem arbejde og den frie tid, af den grund, at grænserne imellem dem udviskes. Det resulterer i, at man aldrig nogensinde har tid væk fra jobbet, fordi man kontinuerligt tager sit arbejde med sig hjem til familien. Og det er en problematik, der gør mig tvivlende, og forårsager, at jeg gennemtænker mine planer for mit fremtidige hverdagsliv. For livet er for stakket til at være så bundet op, sådan at livet alene defilerer forbi!

Jeg har samtidig visse tøven ved, at jeg absolut ik har identificeret min niche. Min bedre halvdel er interesseret i motorer, & for hvilken slags påhængsmotor, som er kommet på markedet. Jeg er absolut ej optaget af, om en påhængsmotor er af en ny model eller ej. Min kæreste formidler tit fabler vedr. den & den påhængsmotor, og jeg kan fornemme, at han er fascineret af det pågældende tema. Og som en oprundende fodnote må det just forklarede siges at være det vigtigste når det vedrører livet: at klarlægge, hvad du interesserer dig for, & dernæst indrette sig efter, at du har chancen for at beskæftige dig med dét lige så længe du lever. Så er utallige forsikrede på, at vi som mennesker ender vores dage som lyksaglighed!