En oktober-fest med tyroler kostumer

I en af efterårsmånederne skal min ven og jeg til udklædningsfest på vores job, og han kunne godt tænke sig, at jeg køber de kostumer, som vi skal have på. Masser af varierende halloween kostumer har jeg overvejet. I øvrigt er det også til efterår, der kommer oktober-fest. Til oktoberfesten skal man have tyroler kostumer på. Som følge deraf tog jeg i en kostumeforretning i centeret den anden dag. I kostumeshoppen havde de masser af halloween kostumer og for øvrigt tyroler kostumer, men desuden en hel del gavnlige ting; parykker, sminke og masker, m.m. Kostumer begyndte jeg med at se på, så jeg kunne blive inspireret. Masser af kostumer havde shoppen, og mange fornemme at vælge imellem var der. Bagefter gik jeg hen for at se på masker, parykker plus sminke, og også her var der yderst mange produkter. Jeg købte to rigtig smarte kostumer. Da jeg havde været inde i kostumebutikken, gik jeg hjem til min kollega for at vise ham vores halloween kostumer. Han var opstemt, idet han opdagede, at vi skulle klædes ud som vampyrer. For øvrigt nævnte jeg pågældende tyroler kostumer, hvorefter vi snakkede om at tage til en oktoberfest sammen i efteråret. Jeg ser frem til at se mig og min kammerat i de dragter, jeg har købt. Det er mit gæt, at vi kommer til at se skægge ud. Jeg kan derudover ikke vente med at se vores kollegaers kostumer. Det bliver helt sikkert en sjov kostumefest. Af en eller anden grund er kostumefester altid en smule bedre end almindelige fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>