En lækker maxi kjole er bare formidabel om foråret.

Min ældste veninde venter sig, & jeg er så glad på hendes vegne! Hun har i 4 år drømt om at få en lille pusling, og nu går hendes ønske FINALLY i opfyldelse! På næste tirsdag er vi indbudt til hendes 25-års fødselsdag, & det bliver rigtig super hyggeligt! Både hendes familie og alle hendes veninder og venner er inviteret, så der kommer temmelig mange mennesker. Jeg har for lang tid siden taget stilling til, hvad jeg ønsker at forære hende i fødselsdags-gave! Jeg vil forære hende noget ovenud lækkert tøj, som hun kan iføre sig under sin graviditet! Jeg ved selv, hvor utrolig meget det betyder at have tøj på mens man venter sig, der er komfortabelt!

En maxi kjole {http://pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler} er den bedste løsning når det bliver lunere i vejret, af den årsag, at en maxi kjole er løs, og ik strammer ind omkring maven, eller nogen andre steder for den sags skyld! Hun har ligeledes i lang tid fortalt, at hun godt kunne bruge et lyserødt velour sæt {http://pk-fashion.dk/16-sportstoj-veloursaet}, så dét vil jeg også købe til hende… Et skarpt velour sæt er helt igennem perfekt en lørdag, hvor man skal ud efter vindruer… Yderligere vil jeg tilmed finde en klassisk buksedragt {http://pk-fashion.dk/51-buksedragter} til hende, fordi jeg helt klar over, at en buksedragt ligeledes er helt perfekt til en kvinde, der venter sig… Det er i hvert fald en udestrideligt faktum, at jeg holdte af min buksedragt, da jeg ventede mig…!

På søndag skal jeg købe gave! Hele dagen har jeg betalt mig fri at opspore den mest perfekte maxi kjole, det varmeste velour sæt, og sidst men ikke mindst, beder jeg jo også til at kunne finde frem til en klassisk buksedragt! Jeg tænker umiddelbart, at dén buksedragt hun skal have, uden tvivl skal være en, hun både kan anvende til hverdag og sammenkomster. For jeg tænker i grunden, at det er helt nøjagtig, hvad en fantastisk buksedragt kan: en buksedragt kan ”styles” forskelligt, og hermed bruges i forskellige sammenhænge… Hvis man styler med pæne armbånd kan buksedragten anvendes til fest, og uden kan den uden tvivl anvendes på job!