En funktionel cellulite fjernelse er helt sikkert den ultimative foræring til enhver elsker

Fornemmelsen af sløvhed bagefter en langvarig såvel som opslidende uge, hvor du ikke på noget tidspunkt havde chancen for at forkæle dit sind og din krop, kender du jo. Det er simpelthen den mest forfærdelige fornemmelse, når man ikke har nået sine almindelige skønhedsrutiner, fordi det er af stor betydning for en pige at føle sig attraktiv plus frisk. Hvis jeg fx ikke har haft et øjeblik til at få en pedicure eller endda den månedlige anti cellulite massage, afskyr jeg selv. Det går både udover mit humør plus min selvbevidsthed, der til at ende med trist nok har indflydelse på mit arbejde, for så får jeg fornemmelsen af at være uplejet & usexet. Da det gik op for mig, at dette helt enkelt forårsagede min triste sindsstemning, besluttede jeg mig for, at jeg ville tvinge mig selv til at fikse de ting hver eneste uge. Sådan så jeg enkelt såvel som på ingen tid bliver i stand til at smuksere mine fingre uden at forlade hjemmet, begyndte jeg med at finde et pedicure sæt. Brugende et manicure sæt vil du rent ud sagt skabe utroligt seje fingernegle, men det skal lige læres først.

Bagefter anskaffede jeg mig en maskine, som ordner anti cellulite massage. Det er uheldigvis noget, som sker for en masse kvinder, særligt som følge af graviditet, dog jeg afskyr cellulite. Jeg troede ej 100 pct. på, at jeg faktisk ville være i stand til at fjerne min cellulite, men jeg vil gerne fortælle, at efterfølgende 4 måneders brug så er mine lårbasser blevet en del flottere!