En fontæne i en klasse for sig skaber et enestående indtryk

Da min virksomhed i vinters rykkede teltpælene op og fik bygget et helt nyt hovedkontor for hele koncernen, valgte vi at tænke ud af boksen og bruge penge på mindeværdige rammer med unik vandkunst både inde og uden for. Mulighederne var dog talrige. Af den grund var det essentielt for mine ejere og mig at hyre en virksomhed, der ikke blot var i stand til at lave et springvand eller en fontæne. Det var tillige centralt for mit firma, at den virksomhed, vi valgte, ikke bare kunne levere uoriginalt vandplaskeri.

Efter at have set resultatet kan jeg sige, at det er sandt at sige pragtfuldt. Vores kontorbygning fremstår med en ankomsthal med et flot spejlbassin med lys, der blev til som et slutresultat af habil vejledning samt en projektstyring, der blev ført ud i livet efter aftalen. Dertil er spejbassinet bygget som en trappe, så spejlbassinet går hele vejen op til 7. sal. Kort sagt: et mesterværk af et spejlbassin, som får talrige roser fra vores gæster.

Lige uden for indgangen har vi også fået vandkunst for alle pengene. Her har vi nemlig fået et interaktivt springvand, hvor vandsøjlerne er tilpasset bevægelserne i omgivelserne. For at fuldende udtrykket er der i midten af springvandet opsat en fontæne, som der passer perfekt til domicilets stilfulde linjer. Som virksomhed kan vi derfor helt sikkert lægge et godt ord ind for vores leverandør, i det tilfælde jeres virksomhed også vil have vandkunst i en klasse for sig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>