En belejlig levering af termokasser, plastkasser og palletank

Gode og robuste plastkasser , www.dtemballage.dk/produktinformation/plastkasser.aspx, der kan bruges til blandet oplagning har undertegnede over noget tid kunne bruge. Jeg kan tillige mangle termokasser , www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkasser/termo–koelekasser/termokasser.aspx, til at transportere ting og sager i min virksomhed. Her forleden fik jeg idéer om at benytte en palletank , www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkar/ibc-palletanke.aspx, med tap, til at tage med til børnearrangementer og firmafester hvor der er kølende drikkevarer. Så i dag har jeg fundet et rimeligt firma, der sælger plastkasser, termokasser & palletank og fået bestilt det hele.

Plastkasser fås i flere størrelser og sådan nogle plastkasser er praktiske til opbevaring og transport. Eksempelvis kan du købe foldbare plastkasser, så de ikk fylder det store, imens kasserne er klappet sammen. De plastkasser har jeg besluttet at købe.

Den fine palletank bruges til læskedrikke, regnvand og rengøringsmidler. Flere som opsamle regnvand i sådan en palletank, men jeg tænker, at tanken f.eks. vil være fortræffelig til læskedrikke, mens der er børnearrangementer. Det er værd at overveje at undertegnede ligesom mine bekendte skulle købe et styk palletank til regnvand hjemme i haven.

Termokasser vil jeg gøre brug af til for ekselpel transport af is, og mens jeg er på farten. De termokasser undertegnede har fået mig har en solid str med dæksel og kommer i en pæn mørk farve.