Efterskolelivet trækker i drengen og forhåbentligt foretrækker han en efterskole Midtjylland

Her i øjeblikket samtaler jeg og drengen ganske tit vedrørende efterskole. Ældstebarnet vil gerne, og som forældre bakker vi ham op. I særlig grad såfremt sønnike finder sig en efterskole Midtjylland, og ikke alt for langt fra hvor vi bor. Moderen her præfererer ganske enkelt en efterskole Midtjylland over fx en skole i Hovedstaden.

Min den ældste kan lide kost, programmering og fitness. Den ældste vil gerne starte til boksning, drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence og har interesse i kost og motion. Så vi leder efter en efterskole Midtjylland, så sønnen har chancer for at dyrke interessen for træning og teknikprogrammering.

Kammeraten skal også på efterskole Midtjylland eller omegn. De to venner deler interessen for teknik & programmering, men de er ikke helt sikre på, at de ønsker at gå på efterskole midtjylland sammen. Det er da betryggende at være to afsted lige i starten, men drengene er til gengæld blevet rådet til at ik at drage afsted med nogen på efterskole Midtjylland så de virkelig må få nye venner og stå på egne ben.