Det vil være spild af penge at gøre en ting, som en frankeringsmaskine pris er i stand til at ordne meget bedre

Jeg føler mig nu rigtig udmattet af dette, for dag ud samt dag ind er jeg her samt folder dokumenter halvt over, anbringer dokumenterne i kuverter samt udregner porto i adskillige arbejdstimer. Jeg blev nemlig hyret som sekretær, plus det har faktisk været et godt job inden selskabet startede med at femdoble vores breve. Jeg vil foreslå, at selskabet bestiller et par apparater, der har mulighed for at klare alting i stedet, for jeg simpelthen ikke får overskud til andet end at ordne post. For de færdiggør papirfoldningen effektivt og hurtigt, ved jeg, at falsemaskiner er en praktisk maskine. Med hjælp fra falsemaskiner undgår man samtidig ulige foldninger og fedtfingre på papirerne, hvilket jo ser rigtig grimt ud.

Dertil ved jeg, at der findes en frankeringsmaskine pris, som er i stand til at frankere breve med opdaterede priser, således at jeg næppe skal bekymre mig om, om vores post nu har rigtig frankering hver gang. En frankeringsservice bliver derudover en del billigere sammenlignet med at bruge portomærker, så her bliver rigtig mange udgifter at spare for selskabet. Af den årsag at jeg ej er nødsaget til at rende ud for at købe frankering hver uge, opsparer virksomheden desuden selvfølgelig en del timer. At holde regnskab over al portoen slipper jeg samtidig for anvendende en frankeringsmaskine pris, for alting vil blive samlet i min frankeringsservice.