Det er isnende udenfor, brug penge på lunt tøj skabt af Pom Pom med det samme.

Uvejret trækker ind over landet. Det er ligeledes et varsel på dén vintertid, som vi har i vente. At cykle udendørs bliver råkoldt, og langt de fleste ofrer hele husholdsningsbudgettet på bekosteligt tøj fra for eksempel Reima - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej-fra-reima—skoent-overtoej_1959.html – samt Pom Pom, af den grund, at forældrene ik ønsker, at de små pus skal være ved at dø af kulde.

Vi kan dog ej underkende, at det er et faktum, at en del også spekulerer på

mange andre sager, når de køber på high-end børnetøj i stor stil. For størstedelen er det samtidig tilfældet, at de gerne vil have deres børn til at bære skønt børnetøj designet af brands som for eksempel Mini a Ture og Little Pieces - http://www.smaahjerter.dk/fint-boernetoej-fra-litte-pieces_1866.html – . Størstedelen af alle forældre ønsker nemlig præcis at besidde pæne små pus. Rollinger er & vil altid være en ligefrem prolongering af forældrene. & rollinger som bærer dyrt tøj skabt af f.eks. Reima & Zadig & Voltaire - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/zadig-og-voltaire_1631.html – symboliserer en mor og far, der lever et rigt familieliv. Nu om stunder ønsker majoriteten at udstråle, at vores familie er også en familie, der kan leve op til alle de sociale normer, som dominerer.

I en tilfældig legestue vil alle og enhver således kunne opspore ekstremt pæntklædte børn bærende tøj designet af Mini a Ture & Zadig & Voltaire. Der er selv sagt nul og niks forkert i at spendere lønnen på kvalitetstøj til børnene, men flere frygter, at det kan blive problemfyldt. Det kan blive en konkurrence imellem fædre og mørdre, hvori de små pus ender som gidsler. Utallige foreslår, at man skal shoppe tøj i en god kvalitet til rollingerne for deres skyld, fordi børnetøjet er dejligt at hoppe i, & har en fantastisk bærekraft, men ik for, at de skal være med i en strid, de ej har besluttet at være deltager i. Som et par sidste ord vil jeg som forælder plædere for, at forældre rejser krav til de kostbare brands som eksempelvis Mini a Ture og Zadig & Voltaire. Det er jo således, at der med den ekstreme sats burde inkludere, at firmaet overholder de forskellige samfunsmæssige forpligtelser, der medfølger, hvis man ønsker at være en socialt fornuftig gesjæft.