Det er ej dejligt at føle kulde – køb vintertøj produceret af Mikk-Line.

Min familie fortrænger aldrig dén ferie, den gang mit tekøkken blev mødt af et ocean af vand. Uovervejede vvs’ere havde aftenen før fortrængt at tilslutte røret til vaskemaskinen, dét resulterede i, at et en betydelig mængde af vand kom farende ud, ligeså snart min yngste påbegyndte køkkenets elektroniske hjælpemiddel. Jeg blev meget skuffet, p.g.a. dét forårsagede, at den køkkenrenovering (http://www.qualitybrands.dk/vaelg-rigtigt/), vi netop ville igangsætte blev syltet. Børnene og jeg havde siden rollingerne var små efterstræbt et elegant tekøkken – især stræbte vi efter et flot design til at anrette maden på – en bordplade køkken (http://www.qualitybrands.dk/koekkenbordplader/) var herfor højeste ønske på liste.

En køkkenrenovering havde længe stået øverst på min mands og mins liste over ønsker for fremtiden. Vores boligs aldrende samtalekøkken var lurvet, & samtlige af familiens medlemmer havde i længere tid ønsket at forny ved at forsyne køkkenet med splinternyt herligt design produceret af Quooker - http://www.qualitybrands.dk/koekkenarmaturer/quooker/ – . Quooker skaber det flotteste køkkenarmatur, hvor funktionsduelighed, nem betjening samt langtrukken levetid er det vigtigste. Det allerførste, rollingerne & jeg overvejede, dengang da vi skulle i gang med en køkkenrenovering var ligeledes – bordplade køkken – pga. den brugte bordplade virkelig var alt for lille til, at familien kunne skære løg. I længere tid havde min mand og jeg gået & været harme over det gamle køkken, som overhovedet ej var funktionelt…

Min mands og mins raseri over det uheldige forløb gik fløjten med lynets hast, så snart det blev indlysende, at tabene ik var overdrevne. Næste skridt på vejen var af den grund at tage hul på familiens køkkenrenovering. Min mand og jeg havde for længe siden udnævnt dé køkkenarmaturer produceret af Quooker, som vi ville have, så montering var det allersidste, min mand og jeg manglede at lave. Jeg kan slet ikke vente til, at familiens køkkenrenovering er gennemført, og familien er de stolte ejere af et nyt moderne samtalekøkken – et køkken, hvor mor, far og børn kan samles til eventyrlige samværstimer. For som nævnt, bruger man mange stunder i et køkken, & vi anskuede af den grund, at familiens køkkenrenovering er en bekostning, familien med god samvittighed kan tillade os i et ret stramt husholdningsbudget!