Dersom julemånederne nærmer sig, har du mulighed for at få brugskunst i specielle butikker

December er på vej plus her bliver uden tvivl en del småting, du må få ordnet. Idet det er dig, der holder din families julefest dette år, har du eventuelt besluttet dig for at lave fejringen helt fantastisk. Foruden den herlige gåsesteg, brune kartofler og en fantastisk risalamande, bør her dertil findes brugskunst.

På det tidspunkt, at du byder velkommen til dine gæster på juleaftensdagen, skal de imødekommes af lugten af lækker andesteg og træffes af et smukt juleparadis. Mens en lyskæde pynter havens grantræer plus hækkeplanter, bør græsplænen ved entreen være beboet af fine nisser plus rensdyr. Stearinlys må sprede lys i husets vindueskarme, anbragt i ædel brugskunst. Ved hjælp af den røde dug og nydelige servietter bliver det prægtige julebord pyntet, hyppigt i følgeskab af stearinlys samt julekugler.

Et mægtigt syn midt i huset, glaseret med glimtende julekugler plus smuk julepynt – det prægtige plastik juletræ forbliver naturligvis aftenens vigtigste element. Midtpunkt for festen bliver et plastik juletræ, selv i forhold til gaver og juledans. En traditionsfyldt dag med en masse hyggelige stunder, forbliver særligt juletræspyntningen ved hjælp af brugskunst, som har været hos familien i flere generationer. I julegave vil forældre samt børn tit forære hinanden fint brugskunst, der af den grund bliver en del af den fremtidige tradition.

Størstedelen af forhandlere bliver det dog næppe, som kan tilbyde alt til boligen. Julepynt bør opsøges overalt, dog er hyppigt banalt og uden personlighed. Blot et par julekugler eller smukke servietter vil heldigvis gøre et koldt rum til et smagfuldt rum – der bliver faktisk ej behov for særlig meget ekstra. Du har mulighed for at gøre hjemmet til et stilfuldt og hyggeligt leverum, hvis du anskaffer dig det rigtige brugskunst.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>