Der kommer nemt stenslag i bilens forrude

Forleden dag da jeg kørte på motorvejen, var der et stenslag (http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/) i min bils forrude (http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/). Jeg har næsten lige haft bilen på værksted, men nu skal det ske igen, og pga. det var det ret surt. Dog tager det til alt held ej ret lang tid, kun omkring en 30 minutters tid. Tillige mener jeg, at vi har en bilforsikring, der inkluderer glasskader, dog er jeg ikke helt sikker, derfor skal jeg lige have spurgt min kæreste. Hvorom alting er betyder det, at udbedringen af det nyankomne stenslag i min forrude vil være omkostningsfrit, undtagen hvis vi skal skille os af med en sum penge til forsikringen for vores selvrisiko.

Det er muligt, at stenslaget kræver en udskiftning af hele forruden, for det er nemlig et rimelig stort stenslag. En udskiftning håber jeg ikke på, grundet at det formentlig vil komme til at vare længere tid, og det vil også blive dyrere for os, altså såfremt vi selv kommer til at betale. Jeg synes faktisk, at min bils forrude generelt hurtigt får stenslag. Kan en forrude være af dårligere kvalitet end andre forruder? I har antageligvis allerede forstået, at jeg ikke er så god til det med biler, men biler er jo desuden mest mænds hobby og ikke kvinders, så jeg er undskyldt. Det eneste, der er vigtigt for mig, er, hvorvidt bilen ser godt ud.