Der eksisterer stadigvæk et meget stort marked for små virksomheder, der forhandler dildoer!

Jeg ønsker allerede nu at varsko særligt lukkede folk! Jeg føler ik’ selv, at mit blogindlæg centreres omkring pinlige emner, men nogen vil eventuelt tænke noget modsat. Landet lægger således, at jeg leger med tanken om at opstarte en lille biks med diverse ting, som bruges i soveværelset. Min gesjæft skal tilbyde køberne dildoer » www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html,, glidecreme » www.amoro.dk/shop/glidecreme-943c1.html, & en helt bestemt type penisring » www.amoro.dk/shop/penisringe-872c1.html,. Jeg har i en kortere periode blotlagt sexlegetøjsmarkedet, og det ligner unægtelig, at der er en åbning, som jeg kan udnytte til min fordel. Der er slet ikke tvivl om, at der eksisterer virkelig mange store og små butikker, som sælger de samme ting, som jeg vil; nemlig dildoer, glidecreme samt en ny slags penisring. Men virkeligheden er, at majoriteten af disse butikker har adresse i de temmelig store byer. Bor man ej i de forholdsvis store byer er der dermed udelukkende dén mulighed tilbage at handle i en af de populære netbutikker, der er sælgere af sex ting som for eksempel dildoer & glidecreme. Væk fra de rigtig store landsbyer er markedet for dildoer & glidecreme af den årsag ik’ umuligt at træde ind på. Og det er den niche, jeg tror, jeg kan udnytte. Jeg tænker at lægge mine gesjæfter i de små byer, som ikke allerede har den type forretning!

Mit håb er, at der endnu er visse typer folk, der værdsætter en rigtig virksomhed fremfor en net shop! For der er uden tvivl nedfældet rigtig meget om, at handel på nettet boomer i disse stunder, samt at kurven alene er på vej op. Men jeg tror fuldt og fast på, at såfremt jeg formår at skabe nogle servicemindede shops, hvor der er dejligt at være, kan jeg tiltrække & fastholde mine kommende kunder. Jeg har en forestilling om, at for eksempel kærestepar vil komme på visit i min lille biks, hvor de sammen shopper dildoer og glidecreme. Deres visit skal på den vis være en kæreste oplevelse. En dejlig oplevelse man får i fællesskab som kærestepar. Besøget skal på den måde være med til at sætte krydderi på tilværelsen. For det er der overdrevent mange kærestepar, der mangler…