Dén Cambridge engelsk efterskole, som vi spenderede et år på, var den bedste…

Da jeg var 15 år spenderede jeg to semestre på en sprog efterskole. Hvilket absolut er et år, jeg jævnligt erindrer med en glædesfølelse. Jeg blev den lykkelige ejer af utallige store og små oplevelser, og utallige nye kammersjukker. Dén sprog efterskole, jeg var elev på, var en Cambridge engelsk efterskole [www.ske.dk/for-elever/info/cambridge-engelsk-efterskole], dét havde den betydning, at min sprogefterskole tilbød en fortrinlig engelskundervisning. Dét efterskole engelsk [www.ske.dk/for-elever/info/efterskole-engelsk-sprog-efterskole], jeg lærte mig, har haft en ubeskrivelig stor betydning for mit videre liv. Jeg jobber i disse tider som oversætter, og har ergo haft virkelig meget glæde af at bruge et år på en Cambridge engelsk efterskole. Dén efterskole engelsk undervisning vi fik, var af højeste kvalitet. Vores sprog efterskole havde nogen ekstremt erfarne efterskolelærere ansat, og det skønneste af det hele var, at de også var gode til at formidle. Jeg har tidligere i mit liv haft lærere, der ej var gode til at formidle, & dét gjorde, og stadig gør, en fantastisk forskel for min mulighed for at lære!

Dengang jeg bestemte mig for at tilbringe et år på sprog efterskole, var jeg slet ikke 100 % bevidst om, hvorhenne min dybeste interesse lå begravet. Den Cambridge engelsk efterskole jeg spenderede et år på er den altafgørende årsag til, at jeg blev tiltrækket af det engelske sprog. At tilbringe et år på en sprog efterskole etablerede min interesse i sproget, & en optagethed af at forstå, hvor stor en betydning, det har for folks interaktion med hinanden, at vi besidder evnerne til at tale med hinanden. En stor del af menneskers sociale liv afhænger af evnen til at kommunikere – både gennem det verbale og det non-verbale. Mit ene år på en Cambridge sprog efterskole forberedte mig på at læse til translatør på KBH Uni. Som glædelig vis har ført til, at jeg kan forsørge mig selv gennem min passion for engelsk sprog og kultur. Hvis I selv, eller kender til nogen, der er optaget af sprog, vil jeg klart anbefale et år på en sprog efterskole. En sprog efterskole kan assistere med at klarlægge, hvor ens kundskaber lægger, & dét vil være en formidabel investering for fremtiden.