Dem jeg kender blev fit for fight grundet efterskole motion…

Mit ophold på efterskole var det mest perfekte år i hele mit liv. Samtlige af mine efterskolekammerater vil således anbefale et efterskole ophold til alle, som skulle vise en vis form for interesse. Jeg brugte et uovertruffent ophold på efterskole, hvor jeg endelig blev min egen herre. Det er bonkammerater, som jeg også nu til dags mødes med, mange gange om måneden. De er perleveninder, som jeg ik ville kunne leve uden. Udover nye kammerater fik jeg enddog også boostet min tro på mig selv i løbet af mit efterskole år. Det kan begribes ved al den efterskole motion, jeg tog mig mod til! Hver tirsdag var der for alle drenge og piger tilrettelagt en eller anden type efterskole motion, & det var herligt! I de varme måneder tog det udgangspunkt uden døre, & det havde som følgevirkning, at efterskoleeleverne samtidig med motionsdelen, fik afsindigt meget livsgørende luft. Min efterskole havde interesse i at kunne tilbyde en vegetarisk efterskole kost og motion var der som sagt også masser af. Alle efterskoleeleverne skønnede på rejsen på efterskole på grund af al den efterskole motion, de havde skitseret. Jeg kom i virkelig god form, og dét har jeg bibeholdt som et voksent menneske. Og det er jeg fantastisk taknemmelig for!

Vi kender til, at der er ret mange drenge, som tænker på at tage på et efterskole ophold, og jeg kan oprigtigt talt sige god for et ophold. I langt højere grad, hvis man ikke er tosset med sport, kan efterskole motion fungere som en stille indføring. Der findes måske nok forståelser vedr., at efterskole kost og motion hyppigt efterlades, men dét er ik hvad jeg har oplevet. Jeg er af den overbevisning, at hver og en efterskole ønsker det aller bedste for sine egne. Ergo er de ansvarshavende hyppigt inderligt interesseret i at kunne tilbyde både sundhedsfremmene efterskole kost og motion, hvor samtlige elever kan deltage. Således, min appel til alle unge derude i cyberspace er; gør det! Spring ud i det, og brug et ophold på efterskole, det vil absolut ingen mennesker på ingen måde komme til at beklage! Tværtimod vil du være i stand til at mindes dit efterskole ophold med julelys i øjnene.