De pløjende rendegraver, gravemaskine og gummihjulslæsser fra Caterpillar er om kort tid færdige med arbejdet

Vi får faktisk konstruere helt nyt hus og dermed anvendes der Caterpillar gummihjulslæsser, rendegraver og gravemaskine. En rendegraver gravemaskine kan losse, læsse og grave og syner nemt at flytte på og vi bruger en en gummihjulslæsser fra Caterpillar.

Entreprisevirksomheden har gud ske lov temmelig tilbudsgående kontrol over, deres brug af Caterpillar rendegraver, gummihjulslæsser og gravemaskine. De har selv de ufravigelige anlægsmaskiner og vi spenderer ikke yderligere på at leje et stk rendegraver, gravemaskine eller Caterpillar gummihjulslæsse, vi ikk får brugt.

Vi kan om kort tid være mere medvirkende ved byggeriet og følge med byggeriets proces, nu hvor det første arbejde med gummihjulslæsser, gravemaskine og Caterpillar rendegraver er afsluttet. Efter byggernes fundførende arbejde med rendegraver, gummihjulslæsser og gravemaskine fra Caterpillar er afrundet er det kommende stadie at støbe basen for huset og efter det kommer villaen til at rejse sig. Skønt bli’r det at se huset rejse af grusbunkerne.