De fleste pallerammer skal snildt benyttes til køkkenhave

Såfremt man benytter pallerammer (www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27) til bede bliver det mest fordelagtige, at de er lavet til at kunne stables holdbart på hinanden, hvilket udmunder i, at dit bed faktisk vil blive så højt, du behager. Det giver både en god højde at arbejde i, holder urterne væk fra dårlig muld, & forøger varmen omkring planterne. Noget, størstedelen ville sætte i forbindelse med højbede, er pallerammer nok sædvanligvis ikke, men pallerammerne er i realiteten vildt funktionelle! Pallerammer er oftest produceret af ret billigt plus ubehandlet materiale, hvorfor rammerne ej bør røre jorden, må man nok erindre. Dække kontaktfladen med plastik kan i stedet blive en god idé.

Flertallet synes eventuelt, at rammerne er alt for lille en størrelse, men jeg tænker selv, at de besidder en meget optimal længde til mellemstore højbede med smukke planter samt krydderurter. Pallerammer er heldigvis billige, så dersom man angrer, at man har opført et urtebed ud af dem, er det til alt held ikke mange penge, der blev brugt forgæves. Pallerammer anvendes sædvanligvis til bedre at kunne balancere ting ovenpå normale paller, plus de bliver lette lige at pakke sammen, hvis de ikke anvendes. At de har en fin længe bliver en anden fordel ved at bruge pallerammer til at være urtehave. At man blot skal tage chancen, er måske det mest optimale råd.

Drømmer du om at eje praktiske urtehaver, fordi du ejer en have? Præcis hvorledes, disse urtehaver bør designes, har du eventuelt problemer med at finde ud af i den situation. Jeg har et let løsningsforslag: pallerammer.