Bagefter tiende klasse kom jeg på efterskole outdoor, og det forbedrede min selvsikkerhed

Fra den efterskole outdoor {www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor}, hvori jeg gik i et år bagefter niende klasse, fik jeg for 8 dage siden en invitation til en fest med min gamle klasse. Det bliver næsten over adskillige år siden, jeg opholdt mig på efterskolen, så jeg er meget spændt på at opdage, hvordan alle mine venner har udviklet sig, plus hvor de har arbejde. Jeg håber, at det kommer til at være en vildt sjov fest, hvor vi får lejlighed til at tale om alle de fede minder, vi erindrer fra tiden på efterskole boksning {www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning}.

Jeg havde hørt adskillige fortællinger omkring, hvor spændende det ville være, så opholdet på rejsearrangør efterskole {www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/europarejsen} var en ting, som jeg havde haft lyst til at gøre det meste af 9. klasse. Jeg havde fundet ud af, at jeg ej var klar til videregående uddannelse, for jeg vidste overhovedet ikke, hvilken slags fag, jeg havde lyst til at studere. Desuden havde jeg lyst til at have et par lidt anderledes skolefag, som ej kan vælges på videregående uddannelser, fx outdoor. Utallige anderledes fag, som jeg var ret spændt på at afprøve, havde den rejsearrangør efterskole jeg skulle gå på.

Jeg valgte til at begynde med efterskole boksning, på grund af at jeg syntes boksning var utrolig blæret, samt af den årsag at jeg på samme tid havde lyst til tabe mig lidt såvel som være noget mere trænet. På samme tid kunne jeg tænke mig at have efterskole outdoor, i hvilket man lærer at klare sig væk fra civilisationen vha. naturens egne midler. At slå telt op i bjerge langt væk fra civilisationen er min kone såvel som mig selv rigtig glade for, så jeg benytter kort sagt denne kunnen en del nu til dags.