Aflæsning af min energimåler må bare være fejlfrit

I min boligforening er vi i gang med en stor renovering. Renoveringen involverer selvsagt de typiske locations som køkken + badet samt eksempelvis andre afløbsrør. Men også på energisiden, forandres forholdene. Jeg har f.eks. fået ny energimåler i hjemmet, og den gør det enklere ved aflæsning & varmeregnskabet. Energimåleren, jeg har fået derhjemme, kaldes i fagsprog ultralydsmåler. Og der er rigtig mange fordele okring dette produkt. Da den har markant målenøjagtighed, foruden at modellen har flere opgaver for tilslutning. Modellen er designet med vidtstrakt kommunkation.

Aflæsning skal foretages på navngivne tidspunkter af energimåleren i mit hjem. Og dog, jeg er ikke sikker, eftersom jeg skulle gøre sådan når jeg tjekkede den gamle. Men jeg er ikke klar over, hvorvidt den nye model er så avanceret, at energiselskabet kan udføre varmeaflæsningen fra et centralt sted. Hvorom alting er, må det være vigtigt at man foretager en aflæsning som foreskrevet. Eftersom at denne aflæsning vil jeg bruge til det eget varmeregnskab, samt at desuden skal ejerforeningen dertil bruge aflæsningerne, for så laver de et fælles regnskab for varme der har angivelser af, hvad vi hver især skal punge ud med at betale a conto til det fælles varmeregnskab. Derfor er undertegnede tilfreds med den nyinstallerede måler, fordi så ved jeg, at der helt sikkert altid er en meget eksakt aflæsning.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>