Adskillige mennesker ska’ muligvis få indopereret et høreapparat.

Det er ik sjovt at skulle kæmpe mod en livslang lidelse, dét kan jeg skrive under på!! Jeg har nemlig speciallægens ord på, at jeg i et roligt tempo har udviklet tinnitus… Jeg har rigtig mange år været slemt plaget af en ”susen” for ørerne… Lige pludselig ændrede denne susen sig til at være en en kronisk hyletone i stedet for. & SÅ blev jeg egentlig helt vildt grundlæggende bange! For jeg havde læst nogen afskyelige historier om, hvor fantastisk meget midalderende mennesker m tinnitus må lide dagligt. Jeg havde fået forklaret, at mennesker med tinnitus til at begynde med nærmest bliver skrupskøre. & jeg kan virkelig forstår den påtrængende følelse. I begyndelsen var jeg ligeledes meget nær ved at blive helt rundt på gulvet. Men jeg må dog pege på, at mit sind efterhånden blev bedre. Nu om stunder ka jeg have et temmelig almindeligt liv selvom jeg har min tinnitus sygdom. Jeg forstiller mig, at det egentlig ka forklares med, at, man vænner sig til sin tinnitus… Dét betyder jo ikke, at jeg ik’ bemærker min tinnitus, men dét betyder derimod, at min tinnitus ikke længere er det altoverskyggende i mit liv!

Min fyr har tippet mig, at talrige mennesker der lider af tinnitus er begejstrede for et høreapparat! Det blev selvfølgelig lagt fast, at det slet ikke er samtlige mænd og kvinder m tinnitus, som får noget positivt ud af et høreapparat…! Men i mange tilfælde ka et høreapparat afhjælpe de forsk. gener, som tinnitus giver…. Jeg har af den årsag taget beslutningen om at afprøve et af de her super smarte høreapparater på min egen krop… Jeg har således haft kontakt til en forretning, som er eksperter i høreapparater, specielt designet til personer der lider af tinnitus!! Jeg er rigtig spændt på at afprøve, om et høreapparat virkelig ka gøre mit liv bedre!! Jeg har tidligere været i behandling hos behandlere, som står udenfor det traditionelle sundhedsvæsen, for at få vished om, om de var i stand til at hjælpe mig, men beklageligvis uden nogle forbedringer. Så jeg håber virkelig, at et høreapparat ka afhjælpe mine gener… Jeg kan nemlig fornemme, at jeg har brug for, at der ska ske nogen forbedringer…