Adskillige drømmer om en Jaguar, andre er fascineret af en Skoda Fabia!

Mange små gutter er fascineret af biler. Drengene drømmer ergo tit om at udleve drømmen som mekaniker som voksent menneske. På en arbejdsplads kan de komme helt tæt på dé bilmærker og biltyper, drengene er vældigt fascineret af, som for eksempel Skoda {www.skoda-birkerod.dk} og Skoda Fabia {www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Fabia/Default.aspx}. Det er selvfølgelig udelukkende sagen forudsat, drengene vinder et embede på et Skoda værksted {www.skoda-birkerod.dk/Vaerksted/Default.aspx}.

Det er dødsikkert og vidst, at på samme måde som adskillige unge gutter drømmer om at leve livet som automekanikere, ønsker øvrige fyre om at få en hverdag som cowboy el. matros. Det er stensikkert, at de arbejdsfelter hyppigt ikke er dé arbejdsfelter, yngre kvinder drømmer om. Deres tanker om det kommende liv indebærer hyppigt ikke en Skoda ej heller en Skoda Fabia! Ligeså lidt, som pigerne forestiller sig at være beskæftiget på et Skoda værksted.

En pige vil tit ha’ andre håb for livet fremadrettet, der ofte indeholder de ”bløde” beskæftigelser som fx bagerjomfru eller frisør. Det fængslende spørgsmål der lyder som følgende, er uungåeligt: kan de uens gensammensætninger, som henholdsvis piger og mænd er født med, strukturerer dem for ønsket om forskellige ønsker for fremtiden, eller socialiseres drenge & piger til at tiltrækkes af uens karrierer?

De fleste kvinder vil ikke vide, hvorledes en Skoda, eller en Skoda Fabia ser ud. Dersom automobiler ikke har deres opmærksomhed, vil kvinderne ikke være klar over, ligeså lidt, som pigerne nogensinde kommer til at besøge et Skoda værksted! Vi alle kan bede til, at ligestilling mellem de 2 køn bliver en realitet i en slig grad, at kvinder fordomsfrit ka’ vælge at have et job på et Skoda værksted, ligeså vel som drenge kan fravælge al arbejde med en Skoda og en Skoda Fabia, og i stedet udpege dén karriere, som optager dem.